Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Onderhoud en herstellingen aan jouw brommobiel

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan jouw brommobiel kan je terecht bij de officieel Ligier Microcar dealer. Uiteraard beschikken wij over alle kennis aangaande Ligier en Microcar, maar mocht je rijden met een brommobiel van een ander merk, dan ben je ook bij onze dealers van harte welkom voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden.  Alle merken welkom!

Bij iedere Ligier of Microcar wordt er vanuit de fabrikant een onderhoudsinterval voorgeschreven van 5.000 kilometer. Het advies is dan ook om je hier aan te houden.
Als je iedere 5.000 km het onderhoud laat uitvoeren bij een erkend Ligier Microcar dealer kan je ook gebruik blijven maken van de garantie.

Onderhoud aann je brommobiel bij je Ligier dealer

Topservice

De technische specialisten van de officiële Ligier Microcar dealer  worden frequent getraind, zodat zij doorlopend op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen van jouw 45 km voertuig. Ook maken zijn gebruik van officieel gereedschap en officiële onderdelen, hierdoor ben je gegarandeerd van de beste service.

Wil je van te voren weten wat de kosten zijn voor een onderhoudsbeurt aan jouw brommobiel? Geen probleem, de officieel Ligier Microcar dealer kan je dit exact vertellen. Hierdoor voorkom je allerlei verrassingen achteraf.

Onderhoud van je brommobiel bij Ligier

Klaar terwijl je wacht

Tijdens het uitvoeren van de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden kan je gebruik maken van de wachtruimte van de dealerbedrijven. Er wordt een heerlijke kop koffie of thee voor je ingeschonken en je kan rustig de krant of een boek lezen Tijdens het wachten wordt je door de technisch specialisten op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die aan jouw 45 auto worden uitgevoerd. Duurt de reparatie wat langer of heb je andere plannen? Overleg dan met de dealer over de mogelijkheden voor een vervangende auto!

Wij doen graag moeite voor je

Ben je niet in de gelegenheid om zelf de auto naar de werkplaats te brengen, dan komen wij de auto graag bij jou thuis ophalen en na het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden weer terug brengen. Informeer bij jouw dealer naar de mogelijkheden.

Ben je onverhoopt gestrand met uw brommobiel, neem ook dan contact op met de officieel Ligier Microcar dealer, zij zorgen ervoor dat je dan weer snel mobiel bent. Je kan ook gebruik maken van onze pechservices.

Financiering van je brommobiel bij Ligier

Pechhulpservice

Rij met een gerust hart in je auto zonder autorijbewijs dankzij 24/7 pechhulp!

Pechhulp voor je brommobiel
Phares Ligier JS60

Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal en gebeurd altijd volledig onverwacht. Schade aan jouw brommobiel. Gelukkig zijn de brommobielen van Ligier en Microcar voorzien van een groot aantal veiligheidfeatures waardoor je zelf goed beschermd in de brommobiel zit. Maar dan nog kan jouw brommobiel schade oplopen. Voor een goed advies over het schadeherstel adviseren wij je om de Ligier Microcar dealer bij jou in de buurt te contacten. De specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden welke voor u het beste passend zijn.

Meer over schadeherstel
Garantie op je brommobiel bij Ligier

Garanties

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe Ligier of Microcar perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe Ligier en Microcar modellen zijn standaard ook voorzien van 2 jaar uitgebreide fabrieksgarantie. Mocht je onverhoopt toch stranden met jouw Ligier of Microcar dan kan je tijdens de garantieperiode kosteloos gebruik maken van de 24 uurs hulpdienst. Waar in Nederland je ook staat, wij zorgen ervoor dat jij en jouw auto veilig naar de dealer worden gebracht.

Onze garanties