Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Over Ligier Group Benelux

Ligier Group is al meer dan 30 jaar officieel importeur van Ligier en Microcar. De brommobielen van Ligier Group beschikken over een eigen karakter. Sportieve lijnen, innovatieve motoren en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het complete aanbod van Ligier en Microcar. De brommobielen van beide merken worden geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group B.V. vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. We nodigen u graag uit om bij uw lokale dealer ons huidige aanbod te komen bekijken. Wilt u meer over onze importeurorganisatie weten? Wordt dan lid van onze nieuwsbrief en download nu ons ebook!

Ligier Group

Ontstaan Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels  in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.

Geschiedenis van Ligier

De geschiedenis van Ligier

Ligier Group is ontstaan uit de fusie van twee grote spelers op de markt van auto’s zonder autorijbewijs in 2008 (Automobiles Ligier en Microcar) en is nu Europees leider op de markt van lichte vierwielers.

kennis en innovatie bij brommobielen

Kennis en innovatie

De Ligier Group haalt inspiratie uit meer dan 40 jaar ervaring om nieuwe modellen te ontwikkelen en te innoveren voor efficiëntere mobiliteit.

Ons dealernetwerk

Van Groningen tot Limburg: je vindt de Ligier en Microcar brommobielen bij diverse dealers door heel Nederland. Zo is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Bekijk de kaart en ontdek bij welke dealers je terechtkunt om een brommobiel aan te schaffen of te leasen.

Vind je dealer