Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Een brommobiel leasen

Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel rijden! Vooraf weet je exact waar je aan toe bent. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en uiteraard de brommobiel zelf! De enige kosten die je zelf nog moet betalen, zijn de brandstofkosten. Voor alle zaken omtrent jouw brommobiel, heb je dan één vast aanspreekpunt, je dealer.

Brommobiel leasen via Ligier. Een brommobiel voor een vaste maandelijke kost

Verzekering​

De verzekering is inbegrepen in jouw maandelijkse kosten, dit is uniek. Zo heb je alle zaken via één partij geregeld en blijft, ook voor de verzekeringsvragen, jouw dealer het aanspreekpunt.

Location VSP Microcar

Onderhoud

Voor onderhoud kan je terecht bij jouw eigen Microcar/Ligier dealer. Daar wordt vakkundig onderhoud uitgevoerd zodat jouw brommobiel altijd in topstaat verkeerd. Op onderhoud wordt niet bezuinigd, wij willen dat je altijd met een veilige auto de weg op gaat.

Brommobiel leasen via Ligier. Een brommobiel voor een vaste maandelijke kost

Schade

Indien je schade hebt kan je daarvoor ook terecht bij jouw eigen dealer. Zij zorgen ervoor dat in samenspraak met de leasemaatschappij jouw brommobiel weer teruggebracht wordt naar zijn originele staat.

Brommobiel leasen via Ligier. Een brommobiel voor een vaste maandelijke kost

Meer weten?

Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde dealer!

Dealers