Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

‘S Hertogenbosch – Autobedrijf Martien van den Oever, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ontdek de wereld van brommobielen bij Hamar Brommobielen, de gerenommeerde Ligier dealer gevestigd in Empel, Noord-Brabant. Als partner van Ligier-Microcar Benelux biedt Hamar Brommobielen niet alleen een uitgebreide collectie modellen, maar ook op maat gesneden advies om aan al uw mobiliteitsbehoeften te voldoen. Gelegen in Den Bosch bedienen ze ook omliggende plaatsen zoals Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Ammerzoden en Hedel.

Hamar Brommobielen, onderdeel van Autobedrijf Martien van den Oever, is niet zomaar een Ligier dealer. Met een geschiedenis van specialisatie in de verkoop en het onderhoud van brommobielen, bieden ze deskundig advies en service van topkwaliteit. De ruime showroom van 850m² herbergt vele Ligier brommobielen, waardoor klanten keuzemogelijkheden hebben onder één dak.

Voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbare tweedehands auto zonder autorijbewijs heeft Hamar Brommobielen een aantrekkelijke selectie occasions op voorraad. Klanten kunnen vertrouwen op de ervaring en kennis van het team om hen te begeleiden naar de perfecte keuze.

Autobedrijf Martien van den Oever en Hamar Brommobielen gaan verder dan alleen verkoop. Met een moderne werkplaats, eigen schadeherstelafdeling en lakspuiterij, bieden ze deskundig schadeherstel voor brommobielen. Als aangesloten bij BOVAG en RDW, bent u verzekerd van gekwalificeerde monteurs die snel en efficiënt reparaties uitvoeren.

Hamar Brommobielen hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Het team staat klaar om klanten met elk mankement te helpen, met vriendelijkheid en expertise. Liefhebbers van 45 km auto's en diegenen die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen vinden bij Hamar Brommobielen een betrouwbare partner.

Voor een complete ervaring met Ligier brommobielen, advies op maat en uitstekende service is een bezoek aan Hamar Brommobielen in Empel een must. Zij verwelkomen u graag in deze uitnodigende showroom!

‘S Hertogenbosch – Autobedrijf Martien van den Oever, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

hamar.brommobiel@gmail.com

Haagstraat 10 5236 XM S Hertogenbosch

contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.