Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Services

Klanttevredenheid is de kern van onze strategie! Daarom genieten de brommobielen van Ligier en Microcar en de professionele bedrijfsvoertuigen van Ligier van de beste dienst na verkoop! Vertrek met het volste vertrouwen: de aankoop van een brommobiel of een bedrijfsvoertuig is uw garantie op een reactieve en attente service. Brommobielen van alle merken zijn welkom bij onze dealers!

Financiering van je brommobiel bij Ligier

Financiering

Rijd nu en betaal per maand. Ligier Group werkt samen met Bekaro om je een financieringsoplossing aan te bieden voor je nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar.

Door deze oplossing kun ja nu direct gaan rijden in uw Ligier of Microcar en betaal je de brommobiel verspreid in maandelijkse vaste termijnen. Na afloop van de financiering is de brommobiel volledig van jou! Let op, geld lenen kost ook geld.

Lees meer
Verzekeren van je brommobiel bij Ligier

Verzekering

Voor het verzekeren van jouw nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar hebben wij een samenwerking met ANWB / Unigarant. Dit is de specialist op het gebied van brommobiel verzekeringen. Met deze unieke brommobiel verzekering rij je met een veilig gevoel weg. Dankzij de zeer gunstige polisvoorwaarden, scherpe tarieven en service gerichte werkwijze, bieden wij de verzekering voor jouw Ligier of Microcar. Deze verzekering kan je afsluiten voor jouw net gekochte Ligier of Microcar, maar rij je al enige tijd met een Ligier of Microcar dan nodigen wij je graag uit om de condities en voorwaarden te vergelijken, mogelijk is het voor jou interessant om over te stappen naar deze verzekering.

Lees meer
Onderhoud van je brommobiel bij Ligier

Garantie

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe Ligier of Microcar perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe Ligier en Microcar modellen zijn standaard ook voorzien van 2 jaar uitgebreide fabrieksgarantie.

Mocht je onverhoopt toch stranden met jouw Ligier of Microcar dan kan je tijdens de garantieperiode kosteloos gebruik maken van de 24 uurs hulpdienst. Waar in Nederland je ook staat, wij zorgen ervoor dat jij en jouw auto veilig naar de dealer worden gebracht.

Garantie constructeur
Onderhoud van je brommobiel bij Ligier

Service en onderhoud

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan jouw brommobiel kan je terecht bij de officieel Ligier Microcar dealer. Uiteraard beschikken wij over alle kennis aangaande Ligier en Microcar, maar mocht je rijden met een brommobiel van een ander merk, dan ben je ook bij onze dealers van harte welkom voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden.

Bij iedere Ligier of Microcar wordt er vanuit de fabrikant een onderhoudsinterval voorgeschreven van 5.000 kilometer. Het advies is dan ook om je hier aan te houden.
Als je iedere 5.000 km het onderhoud laat uitvoeren bij een erkend Ligier Microcar dealer kan je ook gebruik blijven maken van de garantie.

Lees meer
Schadeherstel van je brommobiel bij Ligier

Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal en gebeurd altijd volledig onverwacht. Schade aan jouw brommobiel. Gelukkig zijn de brommobielen van Ligier en Microcar voorzien van een groot aantal veiligheid items waardoor je zelf altijd goed beschermd in de brommobiel zit. Maar dan nog kan jouw brommobiel schade oplopen.

Voor een goed advies hierover adviseren wij je om de Ligier Microcar dealer bij jou in de buurt te bezoeken. De specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden welke voor jou het beste passend zijn. Ook wanneer je rijdt met een brommobiel waarop je al een verzekering heeft afgesloten, dan nog ben je altijd welkom om samen met de specialist van jouw dealer het vergelijk te maken met jouw huidige verzekering.

Lees meer