Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Heerenveen – Brom & Scootmobiel park Heerenveen, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Op zoek naar een betrouwbare brommobiel? Kom langs bij Brommobiel Centrum Friesland, uw partner in Heerenveen, Friesland. Ligier-Microcar Benelux verwelkomt u bij deze gerenommeerde dealer, strategisch gelegen in het noorden van het land. Met omliggende plaatsen als Joure, Oudehaske en Gorredijk bedienen zij een breed publiek in Friesland.

Bij Brommobiel Centrum Friesland vindt u een uitgebreid assortiment brommobielen. Of u nu op zoek bent naar een compact model voor de stad, een sportieve uitvoering, of een luxe variant, er is keuze te over. Als leverancier van het noorden streven zij ernaar om u de best mogelijke service te bieden, vanaf de aankoop tot de aflevering en verder naar onderhoud, reparatie en zelfs schadeherstel.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Brommobiel Centrum Friesland. Ze zorgen ervoor dat u als klant zorgeloos kunt genieten van uw brommobiel. Dit omvat niet alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte brommobielen maar ook de levering van onderdelen, zoals nieuw en gebruikt, accu's, wieldoppen, stoelhoezen, en meer.

Heeft u al een brommobiel en heeft deze onderhoud nodig? Geen zorgen, Brommobiel Centrum Friesland staat voor u klaar. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor onderhoud en reparatie. Bovendien nemen ze graag uw brommobiel over, zelfs als deze schade of defecten heeft. Via hun website kunt u uw auto zonder autorijbewijs aanbieden met een foto, en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen. Binnen 7 dagen wordt de brommobiel bij u opgehaald.

Net als elk gemotoriseerd voertuig heeft een 45 km auto periodiek onderhoud nodig. Brommobiel Centrum Friesland adviseert onderhoudsbeurten minstens jaarlijks of volgens de door de fabrikant aangegeven kilometers, doorgaans tussen de 2.500 en 5.000 kilometer.
Voorafgaand aan het onderhoud worden de kosten met u besproken, inclusief eventuele extra reparaties, om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

Brommobiel Centrum Friesland, uw betrouwbare partner in brommobielen in Heerenveen en Friesland. Ervaar de vrijheid van zorgeloze mobiliteit met Ligier-Microcar en Brommobiel Centrum Friesland.

Ontdek een breed assortiment betrouwbare brommobielen bij Brommobiel Centrum Friesland in Heerenveen, Friesland. Van compacte stadsmodellen tot sportieve uitvoeringen, geniet van service en kwaliteit van aankoop tot onderhoud. Profiteer van zorgeloze mobiliteit met Ligier-Microcar bij uw partner in het noorden.

Heerenveen – Brom & Scootmobiel park Heerenveen, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

bromenscootmobiel@gmail.com

Leeuwarderstraatweg 31 8441 PH Heerenveen

Brommobiel Centrum Friesland: uw betrouwbare Ligier- Microcar dealer in Heerenveen en omgeving

  • Onderhoud en reparatie van auto's zonder autorijbewijs
  • Ervaar de vrijheid van zorgeloze mobiliteit
  • Service en kwaliteit van 45 km auto's in Heerenveen
  • Brommobiel Centrum Friesland staat voor u klaar
  • Uitgebreid assortiment brommobielen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.