Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Zuidland – Brommobiel Plaza, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Welkom bij BrommobielPlaza, de erkende Ligier dealer in de regio Nissewaard, Voorne aan Zee en Rotterdam. Als toonaangevende dealer van Ligier en Microcar specialiseren zij zich in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands 45 km auto’s. De showroom in Zuidland biedt een ruime selectie hoogwaardige brommobielen om te voorzien in de dagelijkse mobiliteitsbehoeften. Bij BrommobielPlaza krijgen klanten niet alleen een voertuig, ze krijgen deskundig advies en een betrouwbare partner in mobiliteit.

Het team van BrommobielPlaza staat klaar om klanten te voorzien van eerlijk en deskundig advies over de fiscale en praktische voordelen van brommobielen. Of het nu gaat om een nieuwe auto zonder autorijbewijs of een jong gebruikt model, BrommobielPlaza heeft het juiste aanbod.

Naast verkoop biedt BrommobielPlaza ook expertise en reparatieservices. Het team staat klaar om eventuele schade te beoordelen en professioneel te repareren, zodat de brommobiel snel weer de weg op kan.

BrommobielPlaza begrijpt dat het kiezen van de juiste 45 km auto een belangrijke beslissing is. Het deskundige personeel neemt graag de tijd om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met vrijwel alle modellen op voorraad, kunnen klanten alle verschillen goed en duidelijk ervaren. Van hoge tot lage instap, comfortabele stoelen tot goed zicht rondom, BrommobielPlaza begeleidt klanten bij elke stap.

Klanten kunnen eenvoudig en snel een proefrit maken om zelf te ervaren hoe de verschillende brommobielen rijden. Klanten worden uitgenodigd om langs te komen, vrijblijvend het aanbod te bezichtigen en een proefrit te plannen. Het is belangrijk dat klanten met een goed gevoel de showroom verlaten, wetende dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.

BrommobielPlaza maakt deel uit van LAM Automotive Groep, een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Als typisch familiebedrijf met korte lijnen en lange klantrelaties biedt de groep niet alleen brommobielen van Ligier aan, maar ook een belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij LAM Automotive Groep staat klanttevredenheid en flexibiliteit centraal. Ze streven ernaar om hun relaties niets dan het beste te bieden, zowel in voertuigen als service.

Bezoek BrommobielPlaza in Zuidland voor een eerlijke inruilprijs, uitstekende service, deskundig advies en een breed scala aan Ligier brommobielen. Ze zijn uw partner in mobiliteit!

Zuidland – Brommobiel Plaza, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@brommobielplaza.nl

Kerkweg 47A 3214 VC Zuidland

contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.