Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Keldonk – Brommobielcentrum Keldonk, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u van harte welkom bij Brommobiel Centrum Keldonk: dé dealer van Ligier en Microcar brommobielen in de regio Uden en Veghel, gevestigd in Keldonk, omringd door plaatsen als Erp, Havelt, Veghel, Boekel, Volkel, en Uden, in de provincie Noord-Brabant.

Brommobiel Centrum Keldonk is de specialist in 45 km auto's en brommobielen. Hier kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van Ligier en Microcar modellen, maar ook voor leasing. Daarnaast biedt Brommobiel Centrum Keldonk uitgebreide diensten aan, waaronder onderhoud, reparaties, schadeherstel en zelfs hulp bij het verkrijgen van het benodigde AM-rijbewijs. Het team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto zonder autorijbewijs? Bij Brommobiel Centrum Keldonk kunt u rekenen op een ruim aanbod Ligier en Microcar modellen. Het team adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en nodigt u uit voor een proefrit om de kwaliteit zelf te ervaren.

Voor wie graag mobiel wil blijven zonder geldig autorijbewijs, biedt een brommobiel of 45 km auto de ideale oplossing. Deze voertuigen vereisen geen APK-keuring en zijn vrijgesteld van autobelastingen. Brommobiel Centrum Keldonk informeert u graag over de voordelen en mogelijkheden.

Leasing van een brommobiel is eenvoudig en transparant bij Brommobiel Centrum Keldonk. Het vaste maandbedrag omvat alle kosten, waardoor u alleen nog zelf de brandstof hoeft te betalen. Het team garandeert uitstekend advies en heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij Brommobiel Centrum Keldonk staat service, persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel. Het team hecht waarde aan persoonlijk contact en neemt de tijd om u volledig te informeren en begeleiden in het proces van aankoop of leasing van een brommobiel.

Of u nu op zoek bent naar informatie over wetgeving, rijbewijzen, verzekeringen of gewoonweg meer wilt weten over 45 km auto's, Brommobiel Centrum Keldonk is dé dealer in de regio Uden en Veghel die u voorziet van een perfect én persoonlijk advies. Ontdek de vrijheid van rijden zonder autorijbewijs met de beste brommobiel dealer in de omgeving.

Keldonk – Brommobielcentrum Keldonk, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@vakgaragealbertvdlinden.nl

Kampweg 12 5469 EX Keldonk

Brommobiel Centrum Keldonk: uw specialist in Ligier en Microcar brommobielen in regio Uden en Veghel

  • Onderhoud, reparaties en schadeherstel
  • Eenvoudig en transparant
  • Dé dealer in de regio Uden en Veghel
  • Persoonlijk advies
  • Het team informeert u graag over de verschillende mogelijkheden
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.