Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Kruiningen – Kole Autobedrijf, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Autobedrijf Kole, gevestigd in Kruiningen, is de Ligier en Microcar dealer in Zeeland. Sinds 1976 heeft dit familiebedrijf een rijke geschiedenis. Adri Kole nam in dat jaar het bestaande garagebedrijf met tankstation over, en in 1988 trad Ferdinand toe als vennoot.

Met voortdurende groei besloot Autobedrijf Kole in 1997 tot een uitbreiding en verbouwing. Het resultaat was een modern tankstation en een eigentijdse showroom en werkplaats. In 2019 verwelkomden wij Autobedrijf Kole als officiële dealer van Ligier en Microcar brommobielen.

In de werkplaats van Autobedrijf Kole staat klantvriendelijkheid centraal. Hier kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van onder andere brommobielen. De showroom biedt een assortiment gebruikte 45 km auto's, en met 20 jaar ervaring helpt Autobedrijf Kole u graag bij het vinden van de perfecte auto zonder autorijbewijs.

Bij Autobedrijf Kole kunt u brommobielen van Ligier leasen, of u nu 16 jaar bent of senior. Ligier biedt diverse modellen die passen bij uw behoeften. Het leasen van een Ligier brommobiel biedt vele voordelen, inclusief all-risk verzekering en vaste maandelijkse kosten, zonder verrassingen.
De brommobielen kunnen ook worden gekocht, en Autobedrijf Kole biedt uitgebreide informatie over wetgeving en veiligheid.

De Ligier brommobielen bij Autobedrijf Kole zijn geschikt voor een breed publiek en ideaal voor verschillende doeleinden. Als regiodealer van Ligier / Microcar brommobielen zijn ze gespecialiseerd in de regio Kruiningen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Autobedrijf Kole. Het ervaren team van monteurs zorgt snel en efficiënt voor het onderhoud van uw Ligier brommobiel, zodat u altijd veilig de weg op kunt.

Bij Autobedrijf Kole in Kruiningen bent u verzekerd van een zorgeloze brommobielervaring, waarbij alles onder één dak wordt verzorgd. Bezoek hen aan de Burgemeester Elenbaasstraat 18 in Kruiningen en ontdek waarom Autobedrijf Kole dé expert is voor Ligier en Microcar brommobielen in de regio.

Ontdek Autobedrijf Kole in Kruiningen, dé Ligier en Microcar dealer in Zeeland. Familiebedrijf sinds 1976, biedt betrouwbare service en expertise. Leasen of kopen van Ligier brommobielen, met focus op veiligheid en zorgeloos rijden. Bezoek hen voor een breed assortiment en 20 jaar ervaring in auto's zonder autorijbewijs.

Kruiningen – Kole Autobedrijf, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

f.kole@kpnplanet.nl

Burgemeester Elenbaasstraat 18 4416 AP Kruiningen

Autobedrijf Kole: uw Zeeuwse partner in Ligier en Microcar brommobielen

  • Reparatie en onderhoud van brommobielen
  • Focus op veiligheid en zorgeloos rijden
  • Ligier en Microcar dealer in Zeeland
  • Snel en efficiënt
  • Tankstation, werkplaats en showroom
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.