Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

St.-Geertruid – Nelissen G. Autobedrijf, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Welkom bij Autobedrijf Nelissen, dé Ligier-Microcar dealer in Sint Geertruid en omliggende plaatsen als Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Mechelen. Bij Autobedrijf Nelissen staat de klant centraal en hun toewijding aan service en mobiliteit is ongeëvenaard.

Als erkende dealer van Ligier-Microcar biedt Autobedrijf Nelissen een breed scala aan compacte 45 km auto's die u comfortabel en droog verplaatsen. Bij Autobedrijf Nelissen gaat service verder dan alleen verkoop. Ze begrijpen dat het plezier, de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw brommobiel sterk afhangen van de service die u ontvangt. Daarom bieden ze een uitgebreid dienstenpakket aan, variërend van onderhoudsbeurten, inbouw van accessoires, schadeherstel tot snel-service en zelfs hulp bij verzekering en financiering.

In hun showroom kunt u de verschillende modellen van Ligier-Microcar verkennen en ontdekken welke het beste bij uw mobiliteitsbehoeften past. Autobedrijf Nelissen gaat graag een stapje verder om ervoor te zorgen dat u met een glimlach de weg op gaat. Bij aankoop van een Ligier heeft u zelfs recht op 2 uur gratis theorie- en praktijklessen, waardoor uw overgang naar de 45 km auto soepel en veilig verloopt.

Bezoek Autobedrijf Nelissen in Sint Geertruid voor een uitstekende service, deskundig advies en een ruime keuze aan Ligier-Microcar brommobielen. Uw mobiliteit begint hier!

St.-Geertruid – Nelissen G. Autobedrijf, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@auto-nelissen.nl

Burg. Wolfsstraat 6 6265 AA St.-Geertruid

contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.