Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Zwijndrecht – Automobielbedrijf Pons, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Autobedrijf Pons, gevestigd in Zwijndrecht en al sinds 1960 een begrip in de wijde omgeving, verwelkomt u met open armen in hun veelzijdige showroom. Als toegewijde dealer van Ligier en Microcar brommobielen biedt Autobedrijf Pons een uitgebreide selectie aan nieuwe en gebruikte voertuigen, waardoor auto's zonder autorijbewijs binnen handbereik liggen. Gelegen te midden van plaatsen als Dordrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Puttershoek en Sliedrecht, is Autobedrijf Pons de perfecte partner voor iedereen op zoek naar een betrouwbare brommobiel.

Bij Autobedrijf Pons begrijpen ze dat de overstap van auto naar brommobiel vaak meer is dan alleen een praktische keuze; het kan een emotioneel proces zijn, vooral voor senioren. Het toegewijde team staat klaar om klanten persoonlijk te begeleiden in dit traject. Of het nu gaat om advies over inruil van de huidige auto, de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 45 km auto, of het uitvoeren van onderhoud en schadeherstel na aanschaf, Autobedrijf Pons is uw betrouwbare partner op de weg naar mobiliteit.

Wie overweegt een brommobiel te leasen, vindt bij Autobedrijf Pons een uitgebreid aanbod aan flexibele leaseopties. In samenwerking met de importeur Ligier Group Benelux biedt Autobedrijf Pons de mogelijkheid om onbezorgd een nieuwe 45 km auto te rijden voor een vast bedrag per maand. Dit all-inclusive maandbedrag omvat afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, vervanging van banden én een all-risk verzekering. Pons Brommobielen blijft daarbij de vaste dealer en contactpersoon, zodat klanten altijd kunnen rekenen op een vertrouwd gezicht.

Wanneer het tijd is voor onderhoud of reparatie, staat Autobedrijf Pons paraat. Met geavanceerde apparatuur en gespecialiseerde monteurs kunnen zij alle aspecten van brommobielen grondig testen en zelfs de meest complexe storingen verhelpen. De vaste klanten kunnen onder het genot van een kop koffie wachten op kleine reparaties.

Voor een vrijblijvende afspraak, advies of een proefrit kunt u contact opnemen met Autobedrijf Pons. Het team staat klaar om u te assisteren en u mobiel te houden. Met Autobedrijf Pons kiest u niet alleen voor een brommobiel, maar voor een zorgeloze reis op weg naar ultieme mobiliteit.

Als toonaangevende dealer van Ligier en Microcar brommobielen bieden zij een uitgebreide selectie nieuwe en gebruikte voertuigen. Ervaar flexibele leaseopties, all-inclusive maandbedragen en vakkundig onderhoud door gespecialiseerde monteurs. Kies voor een zorgeloze reis naar ultieme mobiliteit.

Zwijndrecht – Automobielbedrijf Pons, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@autobedrijf-pons.nl

Lindelaan 14 NL 3331 AN Zwijndrecht

Autobedrijf Pons: uw Ligier en Microcar dealer in Zwijndrecht

  • Onderhoud, reparatie en schadeherstel
  • Voor betrouwbare brommobielen
  • Uw Ligier en Microcar dealer in Zwijndrecht
  • Voor een vrijblijvende afspraak, advies of proefrit
  • Veelzijdige showroom
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.