Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Hillegom – Schoonderbeek Automobielen, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Schoonderbeek Automobielen, gevestigd in Hillegom en actief sinds 1919, verwelkomt u bij het brommobielcentrum van West-Nederland. Als gespecialiseerde dealer in verkoop, zowel nieuw als gebruikt, richt Schoonderbeek Automobielen zich op auto's zonder autorijbewijs. Strategisch gelegen te midden van de Bollenstreek, met omliggende plaatsen als Lisse, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw-Vennep, is Schoonderbeek Automobielen dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare brommobiel.

Schoonderbeek Automobielen heeft zich gevestigd als het brommobielcentrum van West-Nederland, met een specialisatie in onder andere de verkoop van toonaangevende merken zoals Microcar en Ligier. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1919, brengt Schoonderbeek Automobielen niet alleen mobiliteit binnen handbereik, maar biedt ook expertise in onderhoud, reparatie en schadeherstel voor brommobielen.

Het toegewijde team van Schoonderbeek Automobielen staat klaar om onderhoud te bieden aan uw Ligier/Microcar brommobiel. Van technische reparaties tot schadeherstel, hun expertise zorgt ervoor dat uw 45 km auto in topconditie blijft. Als extra service biedt Schoonderbeek Automobielen zelfs een ophaal- en wegbrengservice, waardoor het onderhoud aan uw brommobiel nog gemakkelijker wordt.

Bij Schoonderbeek Automobielen gaat het verder dan alleen verkoop en onderhoud. Ontdek een scala aan accessoires om uw auto zonder autorijbewijs aan te passen aan uw wensen. Van op maat gemaakte stuurbekrachtiging tot stoelverhogingssets, parkeerhulpsensoren, op maat gemaakte matten en speciale aanpassingen voor autobediening; Schoonderbeek Automobielen biedt accessoires die perfect passen bij uw model brommobiel.

Kortom, kies voor Schoonderbeek Automobielen in Hillegom voor een complete ervaring op het gebied van brommobielen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw voertuig, onderhoud nodig heeft of uw brommobiel wilt aanpassen met hoogwaardige accessoires, het team van Schoonderbeek Automobielen staat voor u klaar. Ervaar mobiliteit zonder zorgen in het hart van de Bollenstreek.

Ontdek het brommobielcentrum van West-Nederland bij Schoonderbeek Automobielen in Hillegom. Als gespecialiseerde dealer sinds 1919 bieden zij een breed scala aan Ligier en Microcar brommobielen, onderhoud, reparaties, en op maat gemaakte accessoires. Ervaar mobiliteit zonder zorgen in het hart van de Bollenstreek.

Hillegom – Schoonderbeek Automobielen, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

andre@schoonderbeekauto.nl

Arnoudstraat 24 2182 DZ Hillegom

Schoonderbeek Automobielen: het brommobiel centrum van West-Nederland

  • Technische reparaties en schadeherstel
  • Gespecialiseerde dealer sinds 1919
  • Het brommobiel centrum van West-Nederland
  • Onderhoud en service op maat
  • Kom langs voor de complete ervaring van brommobielen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.