Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Stadskanaal – Ligier Store TDM, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Wij stellen met trots Ligier Store TDM aan u voor, dé specialist in brommobielen en 45 km auto's in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Ligier-Microcar Benelux begrijpt dat mobiliteit op elke leeftijd cruciaal is. Daarom presenteren wij met genoegen Ligier Store TDM als uw lokale dealer voor hoogwaardige Ligier en Microcar brommobielen. Of u nu in Stadskanaal, Winschoten, Emmen of Assen woont, Ligier Store TDM staat voor u klaar met een uitgebreid assortiment, ongeëvenaarde service en gratis levering aan huis.

Het ervaren team van TDM, bestaande uit Toon, Hennie, Hendrik, Ronald en Dion, staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de ideale brommobiel die voldoet aan uw specifieke behoeften en budget. Ligier Store TDM biedt een scala aan modellen, van compacte minicars voor stadsverkeer tot ruimere voertuigen met uitgebreide kofferbakruimte. Hier betaalt u enkel voor wat u echt nodig hebt.

Een bijzonder voordeel van brommobielen en 45 km auto's is dat u geen regulier autorijbewijs (B) nodig hebt. Met een AM-rijbewijs kunt u legaal en zorgeloos de weg op. Ligier Store TDM helpt u graag bij het behalen van een AM-rijbewijs, en als u al een autorijbewijs (B) hebt, is het eenvoudig om deze om te zetten naar een AM-rijbewijs.

Bij Ligier Store eindigt de betrokkenheid niet bij de verkoop. De hoogopgeleide monteurs Toon, Hendrik en Ronald zorgen voor uitstekende service en onderhoud, waardoor uw auto zonder autorijbewijs altijd in topconditie verkeert. Ligier Store TDM is gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van Ligier en Microcar brommobielen, en biedt zelfs garantie op elke occasion.

Het team van TDM, dat al jaren succesvol samenwerkt, kent elkaars specialiteiten en weet precies wat nodig is om de klant te helpen bij het maken van de juiste keuze. Van persoonlijk advies tot financieringsmogelijkheden, leenvoertuigen en gratis haal- en brengservice, Ligier Store TDM zorgt voor een volledige ontzorging van de klant.

Met meer dan 10 jaar ervaring en het opgebouwde vertrouwen bij importeur Ligier, is TDM in 2022 bekroond tot officiële en unieke Ligier Store, en niet zomaar een, maar de grootste Ligier Store van Nederland! Ligier Store TDM is niet alleen Ligier dealer, maar ook Microcar dealer. Beide merken delen dezelfde A-kwaliteit, maar TDM legt gedetailleerd uit welke specifieke kenmerken Ligier en Microcar onderscheiden.

Of u nu op 16-jarige leeftijd van mobiliteit wilt genieten of na het verlies van uw B-rijbewijs mobiel wilt blijven, een AM-rijbewijs en een 45 km auto maken dit mogelijk. Ligier Store TDM beschikt over de grootste showroom in Nederland, met ongeveer 30 nieuwe en jong gebruikte brommobielen op voorraad. Hierbij staat kwaliteit en garantie voorop, aangezien Ligier Store TDM alleen nieuwe en jonge occasion brommobielen levert.

Ligier Store TDM, uw lokale Ligier en Microcar dealer, is toegewijd aan het vervullen van uw mobiliteitswensen zonder autorijbewijs. Bezoek onze showroom in Stadskanaal en ontdek de wereld van brommobielen en 45 km auto's. Ligier-Microcar Benelux staat achter de professionaliteit en expertise van Ligier Store TDM en garandeert een onvergetelijke service.

Stadskanaal – Ligier Store TDM, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@ligierstoretdm.nl

Veenstraat 22A 9502 EZ Stadskanaal

Ligier Store TDM: uw partner voor brommobielen en 45 km auto's in Groningen, Drenthe en Friesland!

  • Uitstekende service en onderhoud
  • Volledige ontzorging van de klant
  • De specialist in Groningen, Drenthe en Friesland
  • Professionaliteit en expertise
  • Kwaliteit en garantie
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.