Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Winschoten – AM Minicars, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Winschoten – AM Minicars, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@amminicars.nl

Zeefbaan 7A – 9672 BN Winschoten

A.M. Minicars: de Ligier en Microcar dealer in Winschoten voor betrouwbare brommobielen

Bent u op zoek naar een betrouwbare dealer van Ligier en Microcar brommobielen in Winschoten en omgeving? Dan stellen we u graag voor aan A.M. Minicars, dé officiële dealer van Ligier en Microcar in deze regio. Gelegen in de gemeente Oldambt, bedient A.M. Minicars niet alleen Winschoten, maar ook omliggende plaatsen zoals Veendam, Oude Pekela, Stadskanaal en Hoogezand. Ontdek waarom A.M. Minicars de ideale partner is als u op zoek bent naar een nieuwe brommobiel.

A.M. Minicars heeft zich gespecialiseerd in brommobielen en is trots officieel dealer te zijn van Ligier en Microcar. Als gerenommeerde dealer bieden zij een breed scala aan nieuwe modellen, kleuren en uitvoeringen van onze merken. Met een aanzienlijke voorraad brommobielen kunnen zij snel leveren, waardoor u binnen de kortste keren van uw nieuwe voertuig kunt genieten.

Bij A.M. Minicars is er niet alleen aandacht voor verkoop, maar ook voor service en ondersteuning bij aankoop van een 45 km auto. U kunt uw huidige brommobiel inruilen en profiteren van de mogelijkheid tot financiering, waardoor u met een gerust hart bij A.M. Minicars terecht kunt. Bovendien bieden zij rijlessen voor brommobielen aan en assisteren zij u graag bij het verzekeren van uw nieuwe voertuig.

Wat A.M. Minicars onderscheidt, is de specialisatie in brommobielen. In tegenstelling tot reguliere autobedrijven die ook brommobielen verkopen, kunt u bij A.M. Minicars rekenen op diepgaande kennis van auto's zonder rijbewijs. De focus op brommobielen zorgt ervoor dat u niet alleen deskundig advies ontvangt, maar ook de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient.

Bij A.M. Minicars draait het niet alleen om zakendoen, maar ook om het creëren van een aangename ervaring voor hun klanten. In de showroom en werkplaats kunt u altijd rekenen op gastvrijheid, met koffie, thee en een ontspannen sfeer tijdens uw bezoek!

  • Reparaties en onderhoud van uw brommobiel
  • Bieden rijlessen voor brommobielen aan
  • Assisteren u graag bij het verzekeren van uw nieuwe voertuig
  • Specialist in brommobielen, snelle levering
  • Wisselend aanbod van gebruikte brommobielen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.