Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Breda – Bever Breda, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Bent u op zoek naar een brommobiel in Breda of omgeving? Dan staat Bever Breda voor u klaar! Als officiële Ligier en Microcar dealer bedienen zij niet alleen Breda, maar ook de naburige plaatsen zoals Etten-Leur, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Dorst, Bavel en Ulvenhout.

Verkoopadviseur Bas Hessels, staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte brommobiel die aansluit op uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe 45 km auto of een betrouwbare occasion, Bever Breda biedt een uitgebreid assortiment aan Ligier en Microcar brommobielen.

Wist u dat Bever Breda niet alleen helpt bij de aanschaf, maar ook diverse andere diensten aanbiedt om uw ervaring met brommobielen nog aangenamer te maken? Bij Bever Breda is inruil van uw huidige brommobiel mogelijk, en onze experts zullen graag met u de mogelijkheden bespreken.

Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit, biedt Bever Breda ook de optie om een auto zonder autorijbewijs te leasen. Met een vast bedrag per maand, inclusief alle kosten behalve brandstof, geniet u van zorgeloze mobiliteit. Geen verrassingen, en alle noodzakelijke kosten, zoals verzekering en onderhoud, zijn inbegrepen. Op deze manier behoudt u eenvoudig controle over uw budget zonder onverwachte uitgaven.

Bij Bever Breda begrijpen we dat mobiliteit niet voor iedereen hetzelfde is. Daarom bieden wij ook aanpassingen voor brommobielen aan, vooral voor mensen met lichamelijke beperkingen. Als u door een beperking geen brommobiel kunt besturen, kan Bever samen met u kijken naar mogelijke aanpassingen om uw mobiliteit te waarborgen. Bas Hessels staat klaar om u te assisteren en te adviseren, met een focus op mogelijkheden, niet beperkingen.

Daarnaast verzorgt Bever Breda ook het onderhoud van 45 km auto's. Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparaties, u kunt vertrouwen op de expertise van Bever Breda om uw brommobiel in topconditie te houden. Bever Breda, de betrouwbare partner in brommobielen in Noord-Brabant. Ervaar mobiliteit op een geheel nieuw niveau, aangepast aan uw behoeften.

Ontdek de perfecte brommobiel in Breda en omgeving bij Bever Breda, uw officiële Ligier en Microcar dealer. Begeleiding door Bas Hessels, inruil- en leaseopties beschikbaar, en uitgebreide service voor een zorgeloze mobiliteit. Ervaar het zelf!

Breda – Bever Breda, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

Bas.Hessels@bevertmc.nl

Franse Akker 25 4824 AL Breda

Bever Breda: de specialist in brommobielen in Breda en omgeving

  • Reparaties en onderhoud van uw brommobiel
  • Uitgebreide diensten voor een complete brommobielervaring
  • De specialist in brommobielen in Breda en omgeving
  • Bever Breda houdt uw brommobiel in topconditie
  • Een brommobiel aangepast aan uw behoeften
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.