Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Tilburg – Autobedrijf Bink, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Als trotse partner van Ligier-Microcar Benelux, verwelkomt Autobedrijf Bink Tilburg u graag in Tilburg, Noord-Brabant. Of u nu uit Tilburg komt of uit een van de omliggende plaatsen Goirle, Riel, Moergestel, Berkel-Enschot, Loon op Zand: Bink Tilburg is, sinds de oprichting in 1966, altijd een familiebedrijf gebleven waarbij servicegerichtheid en klantenbinding centraal staan.

In 2020 heeft Bink Tilburg met trots de titel 'officieel dealer van Ligier en Microcar' mogen verwelkomen. Bink in Tilburg is het perfecte adres voor een nieuwe of gebruikte brommobiel.

Bink Tilburg maakt het leasen van een brommobiel in de regio Tilburg eenvoudig en transparant. Met het private lease-aanbod betaalt u in termijnen, waardoor het volledige bedrag niet in één keer hoeft te worden voldaan. De maandelijkse termijnen zijn vast en omvatten alle kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Verzekering en onderhoud van brommobielen zijn bij Autobedrijf Bink Tilburg van groot belang voor zorgeloze mobiliteit. Ervaren monteurs zorgen snel en efficiënt voor het onderhoud van uw auto zonder autorijbewijs, zodat u altijd veilig de weg op kunt.

Ontdek de vrijheid van zorgeloze mobiliteit met Bink Tilburg, de officiële Ligier en Microcar dealer in Tilburg. Private lease en deskundig onderhoud voor een onbezorgde rijervaring. Ervaar het nu!

Tilburg – Autobedrijf Bink, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@binkauto.nl

Winkler Prinsstraat 30 5021 TB Tilburg

Bink Tilburg: de toonaangevende Ligier-Microcar dealer in Tilburg en omgeving

  • Service en kwaliteit
  • Officieel dealer van Ligier en Microcar
  • Het perfecte adres voor een nieuwe of gebruikte brommobiel
  • Verzekering en onderhoud van brommobielen
  • Private lease en deskundig onderhoud
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.