Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Lekkerkerk – Brommobiel.nl – Garage Both, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux verwelkomt u bij Brommobielcentrum Both in Lekkerkerk, gelegen in de regio Rotterdam, te midden van plaatsen als Streefkerk, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Alblasserdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel, en Capelle a/d IJssel in de gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland.

Brommobielcentrum Both heeft al sinds 1968 een passie voor het verkopen van voertuigen. Wat ooit begon als een eenvoudige garage, is uitgegroeid tot een modern autobedrijf dat sinds 2001 ook gespecialiseerd is in de verkoop en reparatie van 45 km auto's. Met een focus op persoonlijke benadering en klanttevredenheid is het bedrijf trotse dealer van Ligier en Microcar brommobielen.

In de showroom van Brommobielcentrum Both vindt u een uitgebreide collectie brommobielen, zowel nieuw als gebruikt. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare auto zonder autorijbewijs of een moderne 45 km auto, Brommobielcentrum Both biedt de nieuwste modellen van Microcar en Ligier.

Brommobielcentrum Both gaat een stap verder in service. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schadeherstel, het bedrijf haalt op verzoek uw brommobiel op en brengt het weer thuis. Met een eigen transportdienst kunnen zij ook schadeherstel snel en vakkundig uitvoeren. Het bedrijf beschikt over een uitgebreide werkplaats met ervaren monteurs die zorgen voor kwalitatief hoogstaand onderhoud en reparaties.

Het team van Brommobielcentrum Both begrijpt dat het kiezen van een 45 km auto een belangrijke beslissing is. Daarom helpen ze u graag bij het maken van de juiste keuze uit diverse merken en modellen. Een proefrit behoort tot de mogelijkheden, zelfs bij u thuis. Bij aanschaf van een brommobiel biedt Brommobielcentrum Both voordelen, waaronder levering aan huis en de mogelijkheid om vertrouwd te raken met uw gekozen brommobiel.

Bij Brommobielcentrum Both kunt u ook terecht voor onderdelen en reparaties. Met een ruime voorraad Microcar en Ligier onderdelen en een samenwerking met leveranciers kunnen zij snel en efficiënt reparaties uitvoeren. Vooraf bespreken ze graag de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Brommobielcentrum Both nodigt u uit in hun showroom om zelf te ervaren wat de wereld van brommobielen te bieden heeft.

Lekkerkerk – Brommobiel.nl – Garage Both, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@brommobiel.nl

Tiendweg west 14 NL 2941 EP Lekkerkerk

Brommobielcentrum Both: de Ligier-Microcar dealer in Lekkerkerk

  • Gespecialiseerd in reparatie van 45 km auto's
  • Persoonlijke benadering
  • Gelegen in de regio Rotterdam
  • Focus op klanttevredenheid
  • De nieuwste modellen van Microcar en Ligier
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.