Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Hapert – Brommobielcentrum Hapert, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux is verheugd om Brommobielcentrum Hapert voor te stellen als de gewaardeerde dealer in Hapert, Noord-Brabant. In Hapert, gelegen in de gemeente Bladel met naburige plaatsen als Eersel, Duizel, Casteren, Hoogeloon en Reusel, staat Brommobielcentrum Hapert bekend als dé specialist in brommobielen en 45 km auto's zonder autorijbewijs.

Brommobielcentrum Hapert deelt onze missie voor persoonlijke service en betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, en zij streven naar duurzame relaties met hun klanten, waar eerlijkheid en kwaliteit de basis vormen.

In 2001 begon Fried Goossens, na 3 jaar eigenaar te zijn geweest van Auto Goossens B.V., met Brommobielcentrum Hapert als onderdeel van het bedrijf. Sinds 2007 heeft brommobielspecialist Thorsten Moortz het roer in handen en is hij de vertrouwde naam voor de verkoop, reparatie, garantie en het onderhoud van de 45 km auto's.

Brommobielcentrum Hapert biedt diverse services voor 45 km auto's, waaronder onderhoudsbeurten, transparante uitleg over werkzaamheden, zomer- en winterchecks, ophaal-, breng- en sleepservice, 24/7 telefonische bereikbaarheid, en een comfortabele wachtruimte met wifi en gratis koffie & thee. Klanten genieten van gratis vervangende brommobiel of leenfiets.

De showroom van Brommobielcentrum Hapert herbergt een selectie 'zo goed als nieuwe' en gebruikte brommobielen. Als officiële dealer van Microcar en Ligier hebben ze tevens nieuwe brommobielen op voorraad. Het ervaren team adviseert klanten graag over deze merken en blijft op de hoogte van de nieuwste acties.

In Hapert en omliggende gebieden zoals Eersel, Duizel, Casteren, Hoogeloon en Reusel is Brommobielcentrum Hapert dé aangewezen partner voor hoogwaardige Ligier en Microcar brommobielen. Bezoek hun showroom voor een persoonlijke kennismaking en ontdek waarom Brommobielcentrum Hapert uw ideale mobiliteitspartner is in Noord-Brabant.

Ontdek Brommobielcentrum Hapert, dé betrouwbare partner voor brommobielen en 45 km auto's zonder autorijbewijs in Hapert, Noord-Brabant. Persoonlijke service, ervaring en kwaliteit staan centraal. Bezoek de showroom en ervaar waarom zij uw ideale mobiliteitspartner zijn.

Hapert – Brommobielcentrum Hapert, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@brommobielcentrumhapert.nl

Industrieweg 17 5527 AJ Hapert –

Brommobielcentrum Hapert: dé betrouwbare partner voor Ligier en Microcar brommobielen

  • Verkoop, reparatie en onderhoud
  • Persoonlijke service en betrouwbaarheid
  • De brommobiel specialist in Hapert
  • 24/7 telefonische bereikbaarheid
  • Nieuwe en gebruikte 45 km auto's in de showroom
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.