Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Meliskerke – Garage Francke, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Sinds de oprichting in januari 1979 door de gebroeders Francke is Garage Francke een gevestigde naam in Meliskerke en omliggende plaatsen als Zoutelande, Biggekerke, Westkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke en Koudekerke. Dit familiebedrijf heeft decennialang een uitstekende reputatie opgebouwd voor diverse diensten, waaronder reparaties, onderhoudsbeurten, schadeherstel, en de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's. Met een doorlopende voorraad van betrouwbare occasions bedient Garage Francke een breed publiek.

In 2002 heeft Garage Francke zijn diensten uitgebreid door erkend dealer te worden van Ligier en Microcar brommobielen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte 45 km auto's biedt Garage Francke ook uitgebreide services, waaronder reparaties, onderhoudsbeurten, en schadeherstel voor auto's zonder autorijbewijs. Het assortiment gebruikte voertuigen omvat verschillende prijsklassen, terwijl nieuwe Ligier en Microcar modellen direct uit voorraad leverbaar zijn. Als het gewenste model niet beschikbaar is, gaat Garage Francke actief op zoek dankzij hun specialisme en netwerk in auto's zonder autorijbewijs.

De reputatie van Garage Francke is gebaseerd op service, kwaliteit, garantie, en bovenal betrouwbaarheid. Veel klanten worden al jarenlang bediend, en vaak zelfs de volgende generatie van dezelfde families. Het hechte team, bestaande uit goed opgeleide vakmensen, staat altijd klaar om klanten snel en vakkundig van dienst te zijn.

In de showroom van Garage Francke in Meliskerke, gelegen in de gemeente Veere in Zeeland, kunnen klanten kennismaken met de verschillende modellen van Ligier en MicroCar brommobielen. Het deskundige personeel staat klaar om te helpen bij oriëntatie op het aanbod. Garage Francke biedt diverse voordelen, waaronder de mogelijkheid om onbezorgd en voor een vast maandelijks bedrag een nieuwe auto zonder autorijbewijs te rijden. Dit omvat alle kosten zoals afschrijving, rente, en onderhoud, met inbegrip van een direct geregeld verzekeringspakket om onverwachte verrassingen te voorkomen.

Voor vragen over de financiering of private lease van 45 km auto's kunnen klanten ook bij Garage Francke terecht. Het deskundige team biedt kant-en-klare oplossingen en haalt klanten zelfs op als ze niet naar de showroom kunnen komen.

Of je nu ouder bent dan 16 en op zoek bent naar de perfecte oplossing, of een senior bent die een 45 km auto overweegt als tweede auto, Ligier en MicroCar brommobielen zijn geschikt voor alle leeftijden. Garage Francke biedt een veelheid aan mogelijkheden, waarbij een vrijblijvend bezoek aan de showroom aan de Rapenburgweg 1 in Meliskerke of een uitgebreide verkenning van de website u de kans biedt om de vele opties van het voertuig zonder autorijbewijs te ontdekken. In de moderne showroom vindt u de nieuwste modellen en kunt u direct terecht voor vragen of het maken van een afspraak voor een proefrit.

Ontdek de uitstekende diensten van Garage Francke, opgericht in 1979, als erkend dealer van Ligier en Microcar brommobielen in Meliskerke en omgeving. Van reparaties, onderhoudsbeurten tot de verkoop van nieuwe en gebruikte 45 km auto's, biedt Garage Francke betrouwbare oplossingen. Bezoek de showroom voor een kennismaking met diverse modellen en geniet van zorgeloze mobiliteit met de brommobielen.

Meliskerke – Garage Francke, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

cdewolf@kliksafe.nl

Rapenburgweg 1 4365 ND Meliskerke

Garage Francke: uw vertrouwde partner in Meliskerke en omgeving

  • Reparaties, onderhoudsbeurten en schadeherstel
  • Uw betrouwbare partner in brommobielen
  • Uw vertrouwde partner in Meliskerke
  • Ontdek de uitstekende diensten van Garage Francke
  • Bezoek de showroom voor een kennismaking
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.