Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Ouddorp – Garage Grinwis, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

In Ouddorp, gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland, vindt u Garage Grinwis. Met meer dan 30 jaar ervaring is deze garage een betrouwbare naam in vakkundig onderhoud en verkoop van Ligier en Microcar brommobielen. Omliggende plaatsen zoals Stellendam en Goedereede profiteren ook van de uitstekende diensten die Garage Grinwis te bieden heeft.

Sinds de start in 1987 heeft Garage Grinwis zich gevestigd als een gerespecteerde speler in de regio. Ruime openingstijden, ervaren monteurs en een gedreven team bieden klanten deskundigadvies en hoogwaardige service. Het aanbod omvat niet alleen occasions met Bovag garantie maar ook een werkplaats die gespecialiseerd is in Ligier en Microcar brommobielen.

In 1995 breidde Garage Grinwis zijn diensten uit door erkend dealer te worden van Ligier en Microcar. Het succesvolle partnerschap heeft geleid tot de levering van talloze Ligier en Microcars aan tevreden klanten. Naast nieuwe modellen kunnen klanten ook kiezen uit een doorlopende voorraad gebruikte brommobielen. In de werkplaats staan erkende Ligier en Microcar monteurs paraat voor onderhoud, reparaties en schadeherstel. Klanten die tijdens reparaties mobiliteit nodig hebben, krijgen een vervangende brommobiel, en indien nodig haalt Garage Grinwis hen zelfs op.

Bij Garage Grinwis is het ook mogelijk om een Ligier brommobiel te leasen. Als officiële importeur van Ligier brommobielen biedt de Ligier Group al 33 jaar betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Garage Grinwis in Ouddorp voorziet in diverse modellen, waardoor elke klant precies vindt wat hij zoekt. Vanaf 16 jaar biedt Ligier een alles-in-één oplossing, waarbij een vast maandelijks bedrag inclusief afschrijving, rente, onderhoud en all-risk verzekering wordt aangeboden. Garage Grinwis zorgt ervoor dat klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan, en daarom kiezen ze voor Ligier bij Garage Grinwis in Ouddorp.

Garage Grinwis biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot Ligier brommobielen. Deze zijn niet alleen geschikt voor 16- tot 18-jarigen met een bromfietsrijbewijs maar ook als ideale tweede auto en voor senioren. Kortom, Ligier auto's zonder autorijbewijs passen bij praktisch iedereen en zijn nu ook verkrijgbaar in Ouddorp.

Garage Grinwis nodigt u van harte uit aan de Dorpsweg 43 in Ouddorp om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie staat het team klaar om u te verwelkomen en u te informeren over de diverse mogelijkheden van Ligier en Microcar brommobielen.

Garage Grinwis, gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland, is uw vertrouwde Ligier-Microcar dealer met meer dan 30 jaar ervaring. Ontdek een breed scala aan nieuwe en gebruikte brommobielen, profiteer van leasingopties voor Ligier 45 km auto's en ervaar mobiliteit voor iedereen, van 16-jarigen tot senioren. Maak kennis met Ligier en Microcar brommobielen onder het genot van een kopje koffie

Ouddorp – Garage Grinwis, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@garagegrinwis.nl

Dorpsweg 43 NL 3253 AG Ouddorp

Ontdek Garage Grinwis: uw Ligier-Microcar partner in Ouddorp en omgeving

  • Erkende Ligier en Microcar monteurs
  • Officiële importeur van Ligier brommobielen
  • Ontdek Ligier en Microcar 45 km auto's bij Garage Grinwis in Ouddorp
  • Deskundig advies en hoogwaardige service.
  • Garage Grinwis in Ouddorp voorziet in diverse modellen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.