Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Haarsteeg – Autobedrijf Hamers, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux presenteert met trots Autobedrijf Hamers als dé betrouwbare dealer van Ligier en Microcar brommobielen in Haarsteeg, Noord-Brabant. Dit familiebedrijf heeft zijn wortels diep in de lokale gemeenschap en biedt al meer dan 45 jaar hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. Gelegen in de gemeente Heusden, met omliggende plaatsen zoals Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen en Elshout, is Autobedrijf Hamers de vertrouwde partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Sinds de oprichting in 1972 door Ad en Maria Hamers heeft Autobedrijf Hamers een indrukwekkende reis doorgemaakt. Momenteel wordt het bedrijf gerund door een hecht team van professionals dat garant staat voor persoonlijke aandacht en service van topkwaliteit.

Als echt familiebedrijf streeft Autobedrijf Hamers naar duurzame mobiliteit en langdurige relaties met klanten. Met een focus op zowel particuliere als zakelijke klanten biedt het bedrijf een breed scala aan mobiliteitsoplossingen. Het enthousiaste team staat klaar om elke klant te voorzien van de beste service tegen een betaalbare prijs.

Autobedrijf Hamers is niet zomaar een autobedrijf; het is een gespecialiseerde dealer van Ligier en Microcar brommobielen. In hun showroom vindt u de nieuwste modellen van deze gerenommeerde merken. Autobedrijf Hamers biedt ook de mogelijkheid om deze 45 km auto's via het leasesysteem Brom aan te schaffen. Met aandacht voor duurzaamheid en mobiliteit zet Autobedrijf Hamers zich in om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen.

Het moderne pand van Autobedrijf Hamers herbergt een state-of-the-art werkplaats met de nieuwste apparatuur. Hier kunt u terecht voor onderhoud, bandenwissels, APK-keuringen en meer. Bovendien toont het bedrijf een toewijding aan duurzaamheid door sinds 2009 energie op groene wijze te produceren. Autobedrijf Hamers streeft naar CO2-neutraliteit en investeert voortdurend in nieuwe duurzame ontwikkelingen.

In Haarsteeg en omliggende gebieden zoals Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen en Elshout is Autobedrijf Hamers dé aangewezen partner voor hoogwaardige Ligier en Microcar auto's zonder autorijbewijs. Bezoek hun showroom voor een kennismaking en ontdek waarom Autobedrijf Hamers uw betrouwbare mobiliteitspartner is in Noord-Brabant.

Ontdek het aanbod aan 45 km auto's bij Autobedrijf Hamers, de vertrouwde Ligier en Microcar dealer in Haarsteeg, Noord-Brabant. Met ruim 45 jaar ervaring bieden zij persoonlijke service, duurzame mobiliteit en topmodellen in onze showroom. Bezoek hen in de gemeente Heusden, nabij Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen en Elshout.

Haarsteeg – Autobedrijf Hamers, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

kantoor@hamers-haarsteeg.nl

De Hoeven 19 NL 5254 JV Haarsteeg

Autobedrijf Hamers: uw betrouwbare dealer voor Ligier en Microcar brommobielen in regio Haarsteeg

  • Moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur
  • Gespecialiseerde in Ligier en Microcar brommobielen
  • Dé betrouwbare dealer van brommobielen in Haarsteeg
  • Persoonlijke aandacht en service van topkwaliteit
  • Ontdek het aanbod in de showroom
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.