Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Nieuwlande – Snippe Autobedrijf, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw brommobiel in Noord-Oost Nederland, verwelkomt Ligier-Microcar Benelux u graag bij Autobedrijf Snippe in Nieuwlande. Met een historie van 25 jaar heeft Autobedrijf Snippe zich gevestigd als hét vertrouwde adres voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van brommobielen. Gelegen in Nieuwlande, binnen handbereik van steden als Hoogeveen en Coevorden, bedient Autobedrijf Snippe klanten in de wijde omtrek, waaronder plaatsen als Dalen, Oosterhesselen en Slagharen.

In de showroom van Autobedrijf Snippe, officiële Ligier en Microcar dealer, kunt u de nieuwste modellen bewonderen, voorzien van de gloednieuwe euro 4 motor. Het ervaren team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en om al uw vragen over brommobielen te beantwoorden. Of u nu uit Groningen, Friesland of Overijssel komt, Autobedrijf Snippe is dé specialist voor uw 45 km auto.

Op zoek naar een goede gebruikte brommobiel? Autobedrijf Snippe biedt een ruime keuze aan tweedehands brommobielen, allen grondig nagekeken en voorzien van een nieuwe onderhoudsbeurt voordat ze de deur uitgaan. Als de gewenste brommobiel niet op voorraad is, kunt u een zoekopdracht indienen, waarna Autobedrijf Snippe actief op zoek gaat naar het gewenste merk en model. Bovendien is het mogelijk om uw auto, brommobiel, brommer, (snor) scooter, scootmobiel of fiets in te ruilen.

Naast verkoop heeft Autobedrijf Snippe zich gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel van alle merken brommobielen. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt of elke 5000 kilometer houdt het ervaren team uw auto zonder autorijbewijs in topvorm. Ook voor nieuwe of gebruikte onderdelen bent u bij Autobedrijf Snippe aan het juiste adres, met een ruime voorraad van de meest gangbare onderdelen van Ligier en Microcar.

Bij Autobedrijf Snippe staat klanttevredenheid voorop. Pas als u tevreden bent, zijn zij dat ook. Ervaar de persoonlijke service en expertise van Autobedrijf Snippe en maak van uw mobiliteit een zorgeloze ervaring in Nieuwlande en omstreken.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw brommobiel in Noord-Oost Nederland? Bezoek Autobedrijf Snippe in Nieuwlande, dé specialist met 25 jaar ervaring in aanschaf, onderhoud en reparatie van 45 km auto's. Ervaar de klanttevredenheid en maak van uw mobiliteit een zorgeloze ervaring in de provincie Drenthe.

Nieuwlande – Snippe Autobedrijf, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@autobedrijfsnippe.nl

Brugstraat 96 7918 TN Nieuwlande

Autobedrijf Snippe: uw betrouwbare partner voor brommobielen in Noord-Oost Nederland

  • Gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel
  • Betrouwbare partner voor brommobielen
  • Kom langs bij Autobedrijf Snippe in Nieuwlande
  • Ervaren team voor deskundig advies
  • De nieuwste en ook tweedehands brommobielen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.