Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Apeldoorn – Autobedrijf van As, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u welkom bij Autobedrijf Van As: uw betrouwbare partner voor brommobielen en 45 km auto's in Apeldoorn, gelegen op de Veluwe, omringd door plaatsen als Beekbergen, Zutphen, Deventer en Twello in de provincie Gelderland.

Autobedrijf Van As is uw adres voor zorgeloze mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, advies bij de aankoop van een auto, autoverzekeringen, autofinancieringen of autoleasing, Autobedrijf Van As staat garant voor een alles-in-één service. Kwaliteit en persoonlijk advies staan centraal, waarbij het ervaren team meedenkt over het huidige en toekomstige gebruik van uw auto zonder autorijbewijs.

Sinds 2003 vertegenwoordigt Autobedrijf Van As met trots het brommobielmerk Microcar, en vanaf 2014 kunt u ook bij hen terecht voor Ligier 45 km auto's.

Brommobielen zijn inmiddels een vertrouwd beeld op de Nederlandse wegen, dankzij hun praktische voordelen. Bij Autobedrijf Van As heeft u de mogelijkheid om uw Microcar of Ligier volledig naar wens samen te stellen, inclusief opties zoals stuurbekrachtiging, airconditioning, stoelverwarming en Apple CarPlay.

Ook voor de aanschaf van een occasion brommobiel bent u bij Autobedrijf Van As aan het juiste adres. Met diverse gebruikte auto's zonder autorijbewijs op voorraad is er altijd een model dat aansluit bij uw wensen. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaat het team samen met u op zoek naar de perfecte 45 km auto.

Rijden in een nieuwe brommobiel is bij Autobedrijf Van As betaalbaarder dan u denkt, dankzij het brom! leaseprogramma. Voor een vast bedrag per maand rijdt u twee jaar lang in een nieuwe brommobiel, inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en pechhulp. Autobedrijf Van As regelt alles, terwijl u alleen hoeft te zorgen voor de brandstof of stroom.

Bezoek Autobedrijf Van As in Apeldoorn en ontdek de wereld van comfortabele en betrouwbare auto's zonder autorijbewijs. Ligier-Microcar Benelux staat achter de professionaliteit en expertise van Autobedrijf Van As en garandeert een onvergetelijke service.

Apeldoorn – Autobedrijf van As, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@vanasapeldoorn.nl

Hattemse Beek 61 NL 7335 PB Apeldoorn

Autobedrijf Van As: uw expert in brommobielen en 45 km auto's in Apeldoorn en omgeving

  • Professionaliteit en expertise
  • Betrouwbare partner
  • Apeldoorn en omstreken
  • Inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en pechhulp
  • Brom! leaseprogramma
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.