Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Dalem – Autobedrijf van den Bergh, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u welkom bij Garage Van den Bergh: uw partner voor brommobielen en 45 km auto's in de regio Gorinchem, gelegen in Dalem, omringd door plaatsen als Arkel, Leerdam, Vuren, Hoogblokland en Schelluinen in de provincie Zuid-Holland.

Bij Garage Van den Bergh staat u als klant op de eerste plaats. De service gaat verder en het team loopt net iets harder om uw mobiliteit te garanderen. Plezier, veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto worden voor een groot deel bepaald door het niveau van de service. Garage Van den Bergh is er om u compleet van dienst te zijn, van onderhoudsbeurten tot accessoire-inbouw, schadeherstel tot snel-service, APK- keuring tot verzekering en financiering.

Dit garagebedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan, zowel nieuwe als gebruikte auto's. Specifiek voor brommobielen heeft Garage Van den Bergh regelmatig occasion modellen beschikbaar, altijd in goede staat.

Als u enthousiast bent over de leasemogelijkheden, vertelt Garage Van den Bergh u graag wat u kunt verwachten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het leasen van een 45 km auto wordt eenvoudig gemaakt, waarbij u in termijnen betaalt en exact weet wat u maandelijks kwijt bent.

Veiligheid op de weg staat hoog in het vaandel bij Garage Van den Bergh. U kunt altijd langskomen in Dalem voor een check-up van uw brommobiel door ervaren monteurs. Zij zorgen snel en efficiënt voor het onderhoud van uw auto zonder autorijbewijs, waardoor u altijd veilig de weg op kunt.

Een all-risk verzekering is onderdeel van het aantrekkelijke leasepakket bij Garage Van den Bergh en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Hierdoor zijn alle kosten inbegrepen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw brommobiel.

Bezoek de showroom van Garage Van den Bergh in Dalem (Gorinchem) voor meer informatie over Ligier 45 km auto's en de diverse mogelijkheden voor koop of lease. Onder het genot van een kop koffie beantwoordt het team graag al uw vragen.

Koop of lease nu een Ligier of Microcar brommobiel in Dalem (Gorinchem) en ervaar de vrijheid van rijden zonder autorijbewijs. Van den Bergh Brommobielen, uw regionale brommobiel dealer, staat garant voor professionele service en expertise.

Dalem – Autobedrijf van den Bergh, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

administratie@garagevandenbergh.nl

Waaldijk 9 4213 LA Dalem/Gorinchem

Garage Van den Bergh: vakkundig partner in brommobielen in regio Gorinchem

  • Onderhoudsbeurten, accessoire-inbouw en schadeherstel
  • Snel-service, APK-keuring, verzekering en financiering
  • Vakkundige partner in Gorinchem
  • Veilig de weg op
  • Uitgebreid assortiment
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.