Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Wijchen – Autobedrijf van Heumen, je brommobiel dealer

Dealer Reparateur

Ligier-Microcar Benelux verwelkomt u hartelijk bij Autobedrijf van Heumen, dé toonaangevende brommobiel dealer in de regio Wijchen, gelegen in Gelderland en omringd door plaatsen als Nijmegen, Beuningen, Groesbeek, Oss, en Cuijk.

In 2013 openden Gerald van Heumen en Martina van Heumen-Tijsse Claase Autobedrijf van Heumen na ruim 20 jaar ervaring bij een Ligier dealer. Sindsdien heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en beschikt het nu over een showroom vol met zowel personenauto's als 45 km auto's.

Of u nu op zoek bent naar de aankoop of lease van een brommobiel of auto zonder autorijbewijs in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Oss, of Arnhem, Autobedrijf van Heumen is al meer dan 25 jaar dé officiële brommobiel dealer van de merken Ligier en Microcar in de provincie Gelderland.

In de showroom van Autobedrijf van Heumen vindt u:

 Gebruikte brommobielen vanaf € 2.500,-
 Jong gebruikte brommobielen
 Leasemogelijkheden voor nieuwe brommobielen
 Nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar

Als uw droom brommobiel niet online staat, neem dan vrijblijvend contact op of bezoek de showroom.

Bij Autobedrijf van Heumen kunt u rekenen op garantie, aflevering aan huis, persoonlijke begeleiding, rijklare aflevering zonder meerprijs, inruil van uw huidige 45 km auto en rijbegeleiding.

Brommobielen met een aankoopprijs vanaf € 5.000,- worden zonder extra kosten volledig rijklaar afgeleverd, inclusief een grote beurt en garantie. Indien gewenst is aflevering aan huis mogelijk in Gelderland, Brabant en Limburg.

Autobedrijf van Heumen staat al meer dan 25 jaar bekend als het vertrouwde adres voor de aankoop van een brommobiel of 45 km auto.

Is uw rijbewijs verlopen? Krijgt u bij de medische keuring geen verlenging van het rijbewijs?
Moet u een rijtest of medische keuring ondergaan, maar ziet u daar tegenop?

Behoud uw mobiliteit met het AM rijbewijs! Zelfs als uw B rijbewijs niet wordt verlengd, behoudt u het AM rijbewijs, waarmee u een 45 km auto kunt besturen zonder verdere rijtesten of medische keuringen.

De eenvoudige bediening van brommobielen maakt ze geliefd en veilig, vooral onder de oudere generatie. Blijf zelfstandig en mobiel, zowel in de stad als daarbuiten, zonder B rijbewijs, met een brommobiel van Autobedrijf van Heumen.

Wijchen – Autobedrijf van Heumen, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@autovanheumen.nl

Pieter Zeemanstraat 33 6603 AV Wijchen

Autobedrijf van Heumen: uw dealer in brommobielen in de regio Wijchen

  • Aflevering aan huis is mogelijk
  • Leasemogelijkheden voor nieuwe brommobielen
  • Uw dealer in de regio Wijchen
  • Garantie en persoonlijke begeleiding
  • Showroom met gebruikte en nieuwe modellen
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.