Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Ede – Autobedrijf J.C. Van Roekel, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u van harte welkom bij J.C. van Roekel, dé Ligier & Microcar dealer in Ede, gelegen in de provincie Gelderland. Omringd door plaatsen als Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Arnhem en Barneveld, zijn wij trots op hun uitgebreide aanbod brommobielen en 45 km auto's.

Als officiële dealer van Ligier en Microcar brommobielen zijn zij gespecialiseerd in de Ligier Electric Citycar, een innovatief elektrische 45 km auto, toegankelijk vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs.

In de showroom vindt u een altijd wisselende voorraad nieuwe Ligier en Microcar brommobielen, evenals een ruime keuze uit tweedehands modellen. Bij J.C. van Roekel Ede ontvangt u niet alleen gedegen informatie over de diverse modellen, zij bieden ook uitgebreide service op het gebied van reparatie, onderhoud en schadeherstel voor Ligier en Microcar auto's zonder autorijbewijs.

Hun assortiment omvat chique, sportieve, slimme en praktische brommobielen, evenals wendbare en flexibele professionele voertuigen van Ligier Professional. Wat uw behoeften ook zijn, hun merken voldoen aan uw wensen, en hun ervaren team staat klaar om u te begeleiden naar de perfecte keuze.

Bij J.C. van Roekel Ede gaan ze verder dan alleen de verkoop van brommobielen. Zij zijn uw brommobiel specialist en bieden ook inbouw van diverse accessoires, waaronder carkits, achteruitrij sensoren en meer. Laat hen uw wensen weten, en zij zorgen voor de beste oplossingen.

Voor navigatiesystemen luisteren zij naar uw voorkeuren en bieden zij zowel inbouw als losse systemen aan. Bij J.C. van Roekel Ede streven zij ernaar om navigatiesystemen op een instelbare arm op het dashboard te plaatsen, zodat uw zicht optimaal blijft. Informeer bij hen naar alle mogelijkheden en prijzen.

Al ruim lange tijd is J.C. van Roekel gevestigd op de Elleboog 6 in Ede, waar zij hun missie voortzetten om u een volledige mobiliteitsservice-ervaring te bieden. Bij hen staatklanttevredenheid centraal, en wij zijn er trots op dat zij u kunnen voorzien van hoogwaardige Ligier en Microcar brommobielen en een uitstekende service in de regio Veluwe en Gelderse Vallei.

Ede – Autobedrijf J.C. Van Roekel, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@autoroekel.nl

Elleboog 6 6713 KP Ede

J.C. van Roekel Ede: uw Ligier-Microcar dealer in de regio Veluwe en Gelderse Vallei

  • Reparatie, onderhoud en schadeherstel
  • Uitstekende service
  • Officiële dealer in Gelderland
  • Ervaren team
  • Showroom met een wisselende voorraad
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.