Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Bleiswijk – Ligierstore Vollebregt, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u van harte welkom bij Vollebregt Brommobielen, de officiële Ligier & Microcar dealer in Bleiswijk, Zuid-Holland. Temidden van plaatsen als Zevenhuizen, Moerkapelle, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer en Nieuwerkerk a/d IJssel, biedt Vollebregt Brommobielen een uitgebreid assortiment auto's zonder autorijbewijs, ook voor klanten uit Rotterdam en Den Haag.

Gestart in april 2001, heeft Vollebregt Brommobielen zich ontwikkeld tot de grootste Ligier-store van Nederland, dankzij de toewijding van oprichter Marc Vollebregt. Marc's passie voor 45 km auto's staat garant voor persoonlijke aandacht, maatwerk en vakkundige service.

De moderne showroom en werkplaats van Vollebregt Brommobielen in Bleiswijk is eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag. Het aanbod omvat nieuwe en occasion Ligiers en Microcars, variërend van stijlvolle en sportieve modellen tot goed uitgeruste 45 km auto's.

De service beperkt zich niet tot verkoop. Voor onderhoud of schadeherstel aan Ligier en Microcar brommobielen bent u welkom in de werkplaats. Vollebregt Brommobielen heeft een trouwe klantenkring opgebouwd in de uitgestrekte regio Zuid-Holland.

Financiering of leasing van uw nieuwe brommobiel is mogelijk met de direct rijden brommobielen van Vollebregt. Het doel is om altijd een ruim assortiment aan te bieden, zodat u de ruimste keuze heeft en altijd de perfecte brommobiel vindt.

Bij Vollebregt Brommobielen wordt uitsluitend met hoogwaardige materialen gewerkt en de moderne werkplaats en showroom staan garant voor goede service. Klanttevredenheid staat voorop, en bij langere reparatietijd biedt men een leenauto of leenfiets aan.

Profiteer van de 'haal en breng' service door heel Nederland voor levering en service. Bij aankoop van een brommobiel kunt u bovendien 1x per jaar gratis gebruik maken van de haal- en brengservice voor de onderhoudsbeurt van uw brommobiel. Men haalt uw brommobiel op en brengt hem weer netjes thuis. Bij eventuele (schade)reparatie biedt men de mogelijkheid van een vervangende brommobiel. Wij bevelen Vollebregt Brommobielen van harte bij u aan!

Bleiswijk – Ligierstore Vollebregt, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@vollebregtbrommobiel.nl

Edisonlaan 30 2665 JC Bleiswijk

Vollebregt Brommobielen: uw Ligier-Microcar dealer in Lansingerland en omgeving

  • Moderne werkplaats voor onderhoud en schadeherstel
  • 'Haal en breng' service door heel Nederland
  • Dé officiële Ligier & Microcar dealer in Bleiswijk
  • Vakkundige service
  • Een uitgebreid assortiment auto's
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.