Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)
0800 023 1026 (kosten van een lokaal gesprek)

Blitterswijck – WEJEBE Blitterswijck BV, je brommobiel dealer

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heet u van harte welkom bij Vakgarage Wejebe, dé gespecialiseerde mobiliteitspartner in de regio Venlo/Venray. Met jarenlange ervaring in reparatie en onderhoud van brommobielen is Vakgarage Wejebe sinds 16 maart 2017 officieel dealer van Ligier en Microcar brommobielen, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod van onze 45 km auto's.

Al meer dan 50 jaar is Vakgarage Wejebe uw betrouwbare mobiliteitspartner, geworteld in de autowereld sinds 1966. Het garagebedrijf heeft niet alleen bekendheid verworven, maar vooral een sterke reputatie opgebouwd als een vertrouwd adres voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij Vakgarage Wejebe staat de kennis van het personeel en persoonlijke service hoog in het vaandel.

De huidige directeur, Rogier Reijnen, en zijn toegewijde personeel, waaronder twee trouwe medewerkers, John Coenders en Bert Martens, die al 40 jaar in dienst zijn, belichamen de betrokkenheid en expertise die Vakgarage Wejebe kenmerkt. Samen vormen zij een team dat zich onderscheidt door vakkennis en klantvriendelijkheid, wat resulteert in een uitmuntende service.

Vakgarage Wejebe heeft niet alleen oog voor het zakelijke aspect, maar hecht ook grote waarde aan de maatschappelijke binding met het dorp Blitterswijck en de omgeving. In hun visie zijn het de kleine dingen die het verschil maken, en deze aandacht voor detail maakt Vakgarage Wejebe tot een betrouwbare mobiliteitspartner in Noord-Limburg.

Als officiële Ligier-Microcar dealer biedt Vakgarage Wejebe niet alleen hoogwaardige auto's zonder autorijbewijs, maar ook een uitstekende service op het gebied van reparatie en onderhoud. De betrokkenheid bij zowel de lokale gemeenschap als hun klanten is wat hen onderscheidt. Voor een vertrouwde partner in 45 km auto's bent u bij Vakgarage Wejebe aan het juiste adres. Breng een bezoek en ontdek hun uitgebreide aanbod van Ligier en Microcar brommobielen, waar kwaliteit en persoonlijke service hand in hand gaan.

Blitterswijck – WEJEBE Blitterswijck BV, je brommobiel dealer

Onze contactgegevens

info@wejebe.nl

Berkenstraat 18, 5863 AH Blitterswijck

Vakgarage Wejebe: voor Ligier-Microcar brommobielen in Noord- Limburg

  • Ervaring in reparatie en onderhoud
  • Kwaliteit en betrokkenheid
  • Dé mobiliteitspartner in de regio Venlo/Venray
  • Persoonlijke service
  • Ontdek het uitgebreide aanbod
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.